înapoi

Friptura ungureasca ( - porţii)

***** (1 vot)
Ingrediente:
Muschi de vaca sau berbec800 g
Ulei140 g
vinete2
Cartofi
Unt40 g
Cepe3
Boia de ardei dulce1 lingurita
Ardei grasi4
bulion de rosii2 Linguri
Sare
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata si se taie muschiul in felii groase. Se presara sare si boia de ardei dulce si se inabusa in ulei, cu ardeii copti, curatati si taiati bucatele si cu bulionul. Separat se pregatesc rondele de vinete prajite in ulei si cartofi fierti, taiati cuburi mici si amestecati cu unt. Se asaza pe marginea farfuriei feliile de muschi peste feliile de vinete, iar la mijloc, cartofii. Se stropeste totul cu sosul de la prajit.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Un gust nou, cu aer de Ardeal.

comentariu scris de: aida70 la 2004/07/27 10:25:00

Pagina:   1