înapoi

Galuste de gris ( - porţii)

**** * (2 voturi)
Ingrediente:
Unt60 g
Oua2
Gris2 linguri
Sare.
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se freaca untul cu galbenusurile si cu grisul. Se adauga sare si albusurile batute spuma. Compozitia trebuie sa fie groasa ca o smantana. Se fierbe in oala descoperita, la foc moale, cam 25 minute. Se pot pregati si fara unt, compozitia fiind lasata mai moale. Inainte de a le pune la fiert, se incearca separat o galusca. Daca se desface, se mai adauga putin gris.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Daca ii adaugi un virf de cutit de bicarbonat ai reusita de 99%. Secretul meu este sa le pui imediat una cite una in apa clocotita, lasi putin sa fiarba cam 2 minute, pui o cana cu apa RECE peste ele, acoperi si dai la foc mic.

comentariu scris de: kuki la 2004/03/17 06:24:26

nu iese de fiecare data galusca pufoasa in conditiile in care eu folosesc aceeasi reteta.exista vreun secret?

comentariu scris de: onumarcel la 2003/04/11 20:36:11

Pagina:   1