înapoi

Gogosele cu cascaval ras ( - porţii)

**** * (2 voturi)
Ingrediente:
faina300 g
ulei0,400 l
drojdie35 g
cascaval100 g
apa
sare.
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Strain
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se dizolva drojdia intr-o jumatate de ceasca cu apa calduta. Se adauga 3 linguri de faina si se amesteca bine. Se pastreaza aluatul la caldura, timp de 10-15 minute, la dospit si apoi se pune intr-un castron. Se adauga restul de faina si sarea. Se bate bine cu lingura de lemn, adaugand apa calduta pana ce aluatul devine putin mai consistent decat cel de paine. Se inmoaie o lingurita in ulei fierbinte si apoi se scot din aluat gogosele si se prajesc in ulei fierbinte.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: