înapoi

Mancare de pasare cu marar ( - porţii)

**** * (3 voturi)
Ingrediente:
carne de pasare600 g
ulei30 ml
marar6-7 legaturi
patrunjel verde30 g
faina3 g
sare6-8 g
ceapa50 g
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Bucatile de carne de pasare se spala, se scurg bine de apa si se rumenesc usor, impreuna cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, in uleiul incins; se toarna putina apa si se fierb inabusit. Mararul se curata de cotoarele mari, se spala in mai multe ape, se taie mare si se adauga la bucatile de carne. Se presara faina, se amesteca cu lingura, se adauga 50-60 ml apa, sarea si se continua fierberea (intr-un vas cu capac, circa 40 min.). Se adauga patrunjelul, spalat si tocat, se mai da un clocot, dupa care mancarea poate fi servita.
Recomandări:
Calorii: 140/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: