înapoi

Mancare greceasca de miel ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
miel partea din fata1/2
coaste
gat
picioare
cat mai multe oscioare
maruntaie
mare de marar taiat marunt1 legatura
mare de patrunjel1 legatura
farfurioara cu ceapa verde tocata1
farfurioara cu ceapa uscata taiata marunt1
pesmet fin25 g
unt proaspat500 g
sare
piper.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se taie bucatelele de carne ca la tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita jumatate din compozitie, astfel: la fund ceapa, apoi carnea, mararul, patrunjelul, ceapa verde, bucatelele de maruntaie, sare, piper, untul taiat bucatele, bojocul si pesmetul presarat peste tot cuprinsul cratitei. Apoi se continua cu jumatatea a doua din compozitie in aceeasi ordine. Se acopera si se fierbe incet pana scade toata zeama lasata de carne si de zarzavaturi. Nu se pune apa.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: