înapoi

Musaca de spaghete ( - porţii)

* **** (2 voturi)
Ingrediente:
Spaghete275 g
Carne moale350 g
Cepe2
Unt160 g
Ulei60 g
Oua2
Pesmet1 lingura
Rosii770 g
Sare
Piper
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de porc
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se prajeste in ulei carnea data prin masina si se amesteca cu ceapa taiata, inabusita in ulei. Se adauga ouale, sarea si piperul. Se fierb spaghetele in apa cu sare, se limpezesc cu apa rece, se scurg, se oparesc cu unt. Se asaza intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, ca orice musaca si se toarna sosul de rosii. Se coace 25-30 minute. Sosul de rosii se poate inlocui cu 200 g smantana.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

bine, bine...dar carnea unde o asezi?, nu ai pomenit nimic o asezi peste spaghete sau o amesteci cu spaghetele ?

comentariu scris de: mihamoca la 2004/01/22 12:18:24

Pagina:   1