înapoi

Ostropel de pasare ( - porţii)

***** (1 vot)
Ingrediente:
Gaina
rata sau pui
Cepe3
rasa Faina1 lingura
Otet1 lingura
capatana Usturoi
Unt1 lingura
Sau 2 linguri Ulei
Bulion (facultativ)
Sare
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se rumenesc bucatile de carne in ulei. Se scoate carnea si se rumenesc in ulei, cepele tocate marunt impreuna cu usturoiul. Se adauga faina, se stinge cu otetul diluat cu apa pana se obtine un os subtire. Se strecoara sosul, se adauga bucatelele de carne si se lasa sa mai fiarba incet. Se poate prepara si cu bulion. Ostropelul se poate pregati si din carne de miel sau vitel.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Ostropel de pasare mancam cand eram copil si mergeam la tara, in zona Galatiului, dar nu am mai mancat de mult asa ceva, si nici nu stiam reteta, asa ca ma bucur nespus ca am gasit-o, chiar am sa o incerc zilele urmatoare si pentru cel mic.

comentariu scris de: 29anca1977 la 2005/01/26 21:49:57

Pagina:   1