înapoi

Ostropel din pui cu pireu de cartofi ( - porţii)

***** (6 voturi)
Ingrediente:
Piureul de cartofi: 2-3 cartofi mari
sare
g. unt30-40
lapte cat cuprinde

Ostropelul: 1-2 piept de pui (sau 2-3 copane de pui)
sare
piper
un praf de cimbru
cutie cu rosii in bulion1/2
sau 3-4 linguri cu bulion de rosii
catei de usturoi taiati felii; optional: 1-2 lgt. Vegeta3-4
lg. vin (alb sau rosu)1-2
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pune intr-un vas de Jena carnea de pui se condimenteaza se toarna apa (cat sa cuprinda toata carnea), se toarna rosiile (pasate cu furculita - bine) sau bulionul, usturoiul, vegeta si se pune un capac sau folie de aluminiu.
Se lasa la cuptor timp de cel putin 1 h. apoi se pune vinul (optional) si se mai da la cuptor (fara capac) pret de inca 15-20 min.

Se pune ostropelul in farfurie asezonat cu piureu de cartofi si se poate servi cu salata verde, sau de castraveti acri sau gogosari.
Recomandări:
Pentru copiii cu varsta de peste 8 luni.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

mi se pare tare delicios!!!mmmmmmm!am sa incerc reteta!

comentariu scris de: gabriela_monica la 2004/07/02 11:29:00

Pagina:   1