înapoi

PUI PE SARE ( - porţii)

** *** (6 voturi)
Ingrediente:
pui sare mare pentru tava ( puneti destul de generos in tava) condimente (sare1
piper
busuioc
rozmarin) ulei pentru uns puiul
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se spala forte bine puiul intreg, se unge cu ulei, apoi se condimenteaza. In tava se pune sarea mare, se pune puiul cu spatele pe sare si se baga la cuptor.
Recomandări:
Focul de la aragaz nu-l dati mare, il lasati la foc moderat. Sa aveti pofta!
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Cat trebuie sa stea in cuptor? Cu aproximatie.

comentariu scris de: andrada23 la 2005/06/22 14:16:59

Cat trebuie sa stea la cuptor? Aproximativ.

comentariu scris de: andrada23 la 2005/06/22 14:15:43

Pagina:   1