înapoi

Papanasi fierti din branza de vaci ( - porţii)

**** * (8 voturi)
Ingrediente:
branza de vaci501 g
oua3
gris100 g
faina45 g
unt60 g
pesmet60 g
smantana150 g
sare dupa gust.
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Strain
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se amesteca bine intr-un castron branza cu grisul, ouale si sarea. Se ia din compozitie cu o lingura si, cu palmele date prin faina se fac mingiute cu o adancitura. Intr-o cratita se da in clocot apa sarata in care se pun papanasii si se tin pana se ridica deasupra apei si se mai fierb apoi 10-12 minute pe foc foarte mic. Cand sunt gata, se scurg de apa, se oparesc cu unt si in mica adancitura se pune pesmet prajit in unt.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

sunt deliciosi ffffffffff buni super imi plac la nebunie

comentariu scris de: LORIP la 2004/02/25 11:24:24

Pagina:   1