înapoi

Peste gratinat ( - porţii)

*** ** (6 voturi)
Ingrediente:
Peste500 g
Sos alb
Cascaval ras3 linguri
Sare
Piper
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de peşte
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Pestele fiert se dezoseaza si se pune intr-un graten uns. Se acopera cu un sos alb bine legat, se adauga sare, piper si se presara cascavalul ras. Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

este usor de preparat si foarte gustos

comentariu scris de: ddd777 la 2003/04/25 12:34:44

ne-ar prinde bine si reteta de sos

comentariu scris de: lucilazar la 2003/04/16 10:07:39

Pagina:   1