înapoi

Piscoturi economice ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
oua4
zahar pudra200 g
margarina60 g
amoniac alimentar10 g
faina500 g
zahar vanilat.1 plic
Detalii:
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se amesteca bine zaharul cu margarina si ouale intregi. Se adauga amoniacul, zaharul vanilat si faina si se framanta bine. Aluatul se lasa circa 10 ore, la temperatura camerei. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se taie aluatul sub forma de piscoturi, care se asaza pe o tava presarata cu faina, la distanta intre ele si se coc la cuptor, la foc potrivit, 10-15 minute.
Recomandări:
Calorii: 215/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: