|
- Detalii:
-
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Pe o planseta, se amesteca faina cu untul (margarina), apoi se adauga 125 g branza de vaci, sarea si se framanta bine, pana se obtine un aluat bun. Se pune la frigider pana a doua zi, cand se intinde o foaie, care se taie in patratele sau rondele. Pe jumatate din numarul acestora, se pune cate putina umplutura (100 g branza de vaci amestecata cu zaharul si zaharul vanilat) si se acopera fiecare cu restul de patratele sau rondele, ramase libere. Se lipesc usor, apasand cu degetul pe marginea lor. Se pun in tava, se ung cu galbenus de ou batut si se coc in cuptor.
- Recomandări:
- Calorii: 270/portie
Reteta propusa de Editura All
|
|
|