|
- Detalii:
-
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza usor galbenusurile, se adauga treptat cele 6 linguri de zahar, apoi aromele. Se unge cu ulei o forma dreptunghiulara, se tapeteaza cu faina, se toarna aluatul obtinut si se da la cuptor, la foc potrivit, timp de cca 15 -20 min.
Separat, intr-o cratita, se pun: 2 linguri cacao, 3 linguri de zahar, untul taiat marunt si o cana de apa; se amesteca pe foc mic toate acestea, pana cand compozitia fierbe. Se toarna aceasta glazura, cat este inca fierbinte, peste aluatul din cuptor, care intre timp s-a copt. GATA!
- Recomandări:
- Succes!
|
|
|