înapoi

Praz cu masline ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
praz2 legaturi
Masline130 g
pasta bulion1 lingura
lamaie3 felii
zahar1 lingurita
Ulei120 g
Sare.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata, se spala si se taie prazul (partea alba) in bucati de 6 cm lungime. Bucatile bine sterse se rumenesc in ulei. Se asaza intr-o cratita. Separat, se fierb maslinele, dupa ce au fost intepate, pentru a fi desarate, apoi se pun la scurs. Dupa ce s-a rumenit prazul, se adauga maslinele oparite, feliile de lamaie, bulionul diluat, sarea si zaharul ars. Se acopera cu apa si se fierbe pana se inmoaie prazul.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

ce fel de masline? verzi sau negre?

comentariu scris de: ioana_lascu la 2006/02/17 12:57:04

Pagina:   1