înapoi

Pui cu vinete ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Pui mici Sau 1 Pui mai mare2
Vinete mici5
Unt110 g
Rosii4
Ardei1
Sare
Ceapa
Verdeata
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Peste bucatile de pui inabusite in jumatate din unt cu ceapa se pun rosiile, ardeiul taiat si sare. Separat se taie vinetele in lung si curmezis, se oparesc 10 minute in apa clocotita cu sare, se storc, se scurg intr-un prosop si se rumenesc in restul de unt. Se adauga vinetele in cratita cu carne si se dau la cuptor. Inainte de a servi se prepara putina verdeata tocata.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: