înapoi

Pulpa de berbec impanata cu sunca si peste ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
pulpa de berbec1,6 kg
sare
piper
cimbru
vin rosu1/4 pahar
zarzavat100 g
ceapa1
rosii12
orez150 g
unt160 g
1
spanac5 kg
nucsoara
cartofi350 g
supa600 ml
sunca100 g
peste afumat90 g
faina1 lingurita
bulion.1 lingura
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se impaneaza pulpa cu sunca si pestele afumat si se da la cuptor cu sare, piper, cimbru, unt, ceapa, apa si zarzavatul taiat, 5o de minute. Cand s-a rumenit, se scoate din tava si, in ea, se face un sos in care se mai adauga 1 lingurita faina alba, supa si 1 lingura bulion si se fierbe 20 de minute. Se strecoara si se adauga vinul. Pulpa se taie felii si se asaza pe un platou cu garnitura de rosii umplute cu orez si cu spanac fiert si dat prin unt, sare si nucosora rasa.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: