înapoi

Rizoto cu sos de rosii ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Orez1 pahar
Unt110 g
Cascaval uscat160 g
rasa1 lingura
Faina
sare
Zahar1 lingurita
Rosii1 kg
Sau 2 linguri Pasta de bulion
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se alege orezul, se spala in mai multe ape si se pune in untul topit ca sarea sa se ingalbeneasca. Peste orez se toarna trei pahare pline cu apa si se lasa sa fiarba 30 minute cu cratita acoperita. Se asaza apoi intr-o forma unsa cu unt, apasand bine cu o lingura. Se rastoarna pe o farfurie rotunda si pe deasupra se toarna un sos de rosii. Se presara tot cascavalul ras.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: