înapoi

Rosii umplute cu branza de vaci ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
rosii (6 rosii mari)1 kg
branza de vaci200 g
gris10 g
lapte50 ml
ou1
marar20 g
sare.10 g
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se spala rosiile, li se taie cate un capac si se scobesc. Se amesteca branza de vaci cu galbenusul, grisul fiert, laptele, albusul batut spuma, mararul tocat fin si sarea. Cu acest amestec se umplu rosiile. Daca rosiile se servesc crude, oul se adauga fiert tare si tocat marunt. Daca oul se adauga crud, rosiile umplute se coc la cuptor 10 minute.
Recomandări:
Calorii: 95/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: