înapoi

Rosii umplute cu carne de miel ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
rosii9
carne de miel tocata300 g
orez1/2 pahar
ulei1/2 ceasca
ceapa1
usturoi3 graunti
cascaval ras4 linguri
patrunjel verde1 legatura
sare
piper.
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se spala rosiile, li se taie capacele, apoi se golesc cu lingurita. Separat se amesteca uleiul cu sare si piper si se pune cate o lingurita in fiecare rosie. Se pun in tava si se dau la cuptor cca 8 minute. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoi si patrunjel si se da la cuptor 30 de minute, amestecand din cand in cand. Se adauga orezul fiert. Se umplu rosiile si se presara cu cascaval ras. Se mai toarna putin ulei si se rumenesc in cuptor.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: