|
- Detalii:
-
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Galbenusurile se freaca cu zaharul, pana cand compozitia se ingroasa. Se adauga coaja de la 1/2 lamaie, apoi faina si se amesteca bine. La sfarsit, se incorporeaza albusurile, batute spuma. Se tapeteaza o tava unsa cu unt si se toarna in ea compozitia, intr-un strat gros de circa 1 cm. Se coace la cuptor, la foc potrivit, 20-25 min. Se rastoarna pe un prosop ud si bine stors, se unge cu un strat de dulceata, apoi se ruleaza repede si strans cu prosopul. Dupa ce se raceste, se scoate prosopul, rulada se pudreaza cu zaharul vanilat si se taie felii.
- Recomandări:
- Calorii: 170/portie
|
|
|