înapoi

Salata greceasca ( - porţii)

***** (8 voturi)
Ingrediente:
Rosii frumoase3
Cepe potrivite3
Cartofi fierti4
Ardei grasi2
Sardele de Lissa4
Masline120 g
Marar tocat marunt
Frunze de busuioc tocat maruntCateva
Ulei3 linguri
Otet1 lingurita
Sare
piper
Detalii:
Categoria: Salate
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Rosiile si ceapa crude si cartofii fierti se curata, se taie felii rotunde si subtiri. Ardeii se curata de seminte, se gusta sa nu fie iuti si se taie feliute. Maslinele curatate de samburi se taie in doua. Sardelele se spala mai intai si se taie apoi marunt. Totul se pune intr-un castron. Intr-o ceasca se pune mararul si busuiocul tocate, sare si piper dupa gust, ulei, otet, o lingura de apa si se bat bine cu furculita. Se toarna in castron peste salata. Se tine la rece
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: