|
- Detalii:
-
Categoria: Antreu
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Se trece branza prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma. Pentru a obtine mai multe culori de branza se poate adauga galbenus de ou, chimen, boia de ardei, masline etc. Culoarea rosie se otine prin frecarea branzei si untului cu boia de ardei dulce si putin mustar sau zeama de sfecla. Culoarea galbena se obtine prin amestecarea branzei si untului cu galbenus fiert tare si dat prin sita. Culoarea verde se obtine prin amestecarea branzei si untului cu zeama de spanac. Culoarea cenusie se obtine prin amestecarea maslinelor (trecute prin sita) cu branza si untul. Cu aceste compozitii se orneaza feliile de paine taiate rotund, triunghiuri sau dreptunghiuri. Sandvisurile vor iesi mai aspectuoase daca se vor orna sandvisurile cu spritul. Deasupra feliilor de paine se asaza cate o felioara subtire de ridichie, iar deasupra ei o feliuta din masline, gogosar etc.
|
|
|