înapoi

Sos Remoulade ( - porţii)

**** * (3 voturi)
Ingrediente:
unt sau margarina40 g
faina40 g
1/2 lingurita otet1
piper si sare
dupa gust
galbenus fiert si 1 galbenus crud1
mustar1 lingurita
ulei2 lingurite
Detalii:
Categoria: Sosuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Din faina si unt se prepara un sos alb, care se stinge cu o cescuta de apa rece. Dupa ce se fierbe faina, se ia dupa foc, se amesteca pana se raceste putin, apoi se adauga sarea, piperul si otetul. Separat, se amesteca bine mustarul cu galbenusurile si uleiul si apoi cu sosul alb.
Recomandări:
Se poate folosi ca baza pentru sandvisiuri sau tartine.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: