înapoi

Sos brun ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
morcovi40 g
ceapa40 g
ulei40 ml
faina40 g
telina1/4
patrunjel1 radacina
pasta de rosii40 g
frunza de dafin1/2
boabe piper4
zeama de carne degresata700 ml
sare dupa gust
cateva picaturi de zahar caramelizat
gelatina15 g
vin.1/2 pahar
Detalii:
Categoria: Sosuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata legumele, se spala, se taie felii subtiri, care se calesc usor in ulei, apoi se adauga faina rumenita separat (la cuptor si fara grasime), pasta de rosii si condimentele. Se dilueaza cu zeama si se lasa sa fiarba la foc potrivit o ora si jumatate.
Recomandări:
Sosul se foloseste la glasarea diferitelor preparate reci, oua, vanat etc.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: