înapoi

Sos pentru vanat ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
faina2 linguri
1/2 linguri untura2
ceape taiate marunt2
zahar pisat1 lingura
cana supa de vaca sau apa1
boabe piper6-7
foaie de dafin1
sare1 lingurita
morcov1
pastranac.1
Detalii:
Categoria: Sosuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se prepara un rantas din 1 1/2 lingura untura si faina. Cand s-a rumenit putin, se adauga o ceapa taiata marunt, care se lasa putin sa se prajeasca, zaharul, lasat sa se rumeneasca, supa, piperul, sarea si foaia de dafin. Separat, se prajesc intr-o lingura de untura un morcov, o ceapa si un pastranac, toate taiate felii subtiri. Cand s-au prajit, se toarna sosul dat prin sita si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: