Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe despre cookies.
Forum
Teste şi
sondaje
Foto
Poveşti
Jocuri
online
Reţete
culinare
Întelepciunea
mămicii
Creşterea şi
educarea copilului
Perioada prenatală
şi naşterea
Nume :
Parola :
Nu eşti încă membru ?
Înscrie-te acum
Ce părere aveţi de modificările aduse siteului?
Foarte bună
Bună
Medie
Proastă
Foarte proastă
Alte sondaje
Rezultat
2649 vot.
Antreu
(46 reţete)
Salate
(40 reţete)
Ciorbe,supe
(49 reţete)
Feluri principale
(85 reţete)
Sosuri
(43 reţete)
Dulciuri
(85 reţete)
Băuturi,siropuri,compoturi
(56 reţete)
Alte preparate
(23 reţete)
Toate reţetele
Populare
Adaugă reţetă
Reţetele mele
Fel:
Orice fel
Antreu
Salate
Ciorbe,supe
Feluri principale
Sosuri
Dulciuri
Băuturi,siropuri,compoturi
Alte preparate
Tip:
Orice tip
Carne de pasăre
Carne de vită
Carne de porc
Carne de miel
Carne de peşte
Vegetarian
Lacto-vegetal
Băuturi
Timp:
Nespecificat
< 30 min
<1h
<1h 30 min
< 2h
< 3h
Poze:
înapoi
Sos tartar ( - porţii)
(0 voturi)
Ingrediente:
Galbenusuri fierte
3
Sare
dupa gust
piper
dupa gust
Mustar
1 lingura
Otet de vin sau de tarhon
1 lingurita
Ulei
260 g
Detalii:
Categoria: Sosuri
Tip:
Recomandată pentru: Paşte
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de:
Administrator
Mod de preparare:
Se procedeaza la fel ca la sosul de maioneza. Se adauga la sfarsit mustarul.
Votaţi reţeta:
Scrie un comentariu: