înapoi

Sote de miel cu ciuperci si sos indian ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Carne de miel1 kg
Ciuperci160 g
Unt60 g
Sare
piper
patrunjel verde
Faina1 lingura
Zeama de carne1 ceasca
Orez155 g
Vin1 pahar
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Carnea curatata, spalata, taiata bucatele potrivite se rumeneste in cratita cu bucata de unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate feliute, presarate cu sare si piper, amestecand continuu, 10-15 minute. Se adauga faina amestecata bine in grasime, se toarna zeama de carne (in lipsa apa) si vin. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 minute cu grija sa nu se prinda de fund. Se amesteca din timp in timp. Se presara patrunjel verde. Orezul se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se limpezeste si se acopera cu sos indian.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: