înapoi

Spanac gratinat ( - porţii)

* **** (1 vot)
Ingrediente:
spanac750 g
taitei (preferabil de casa)75 g
lapte150 ml
sare3-4 g
unt (margarina)75 g
faina5 g
cascaval50 g
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Spanacul, curatat si spalat, se opareste in apa 1 minut, se strecoara si apoi se incalzeste in 30 g unt (margarina); se pune intr-un vas (tava) uns cu unt. Separat, se face un sos alb din 30 g unt (margarina), faina, lapte si sare. Taiteii se fierb, se strecoara, se taie marunt, se amesteca cu sosul si se pun peste spanac. Se presara deasupra cascavalul ras si se pune restul de 15 g unt (margarina).
Recomandări:
Calorii: 260/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: