|
- Detalii:
-
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Se incoropreaza margarina in faina, se adauga galbenusurile, otetul, apa, sarea si se framanta bine. Aluatul rezultat se inveleste intr-un prosop si se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte aluatul in 3 parti egale, din care se intind cu sucitorul, 3 foi, cat mai subtiri, se presara deasupra fiecareia pesmet, zahar, scortisoara si merele, curatate de coaja si rase. Se ruleaza fiecare foaie in parte si se asaza intr-o tava tapetata cu faina. Strudelul se pune la copt, la foc potrivit, 45 min. Se pudreaza cu zahar vanilat si se taie felii, dupa care se poate servi.
- Recomandări:
- Calorii: 200/portie
|
|
|