înapoi

Sufleu de ciocolata ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
cacao30 g
lapte600 ml
zahar200 g
faina100 g
unt100 g
oua5
zahar vanilat.2 plicuri
Detalii:
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se impart in 3 parti zaharul si untul. Intr-un vas se pun la fiert laptele, vanilia si cate doua parti din zahar si unt. Intr-un alt vas se pun galbenusurile, faina ramasa si cacaua, amestecandu-se usor cu un tel. Se adauga treptat laptele fiert in primul vas, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca. Separat se bat albusurile cu zahar, pana se obtine o spuma groasa, apoi se toarna in vasul cu crema de lapte, amestecandu-se usor. Compozitia se pune intr-o forma smaltuita, unsa cu untul ramas. Se da la cuptor la un foc potrivit, timp de 20 minute, apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: