înapoi

Supa-crema de praz ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
praz4 fire
unt60 g
lapte250 ml
faina1 lingura
smantana sau cascaval ras110 g
sare
patratele de paine
piper.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata prazul, se taie in bucatele si se inabusa in unt 15 minute. Se adauga faina. Se toarna 1 litru apa, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc moale o ora. Se da prin sita, apasand bine ca sa treaca cat mai mult piure de praz. Se adauga laptele si se mai fierbe 15 minute.
Recomandări:
Supele-creme au la baza un piure de legume, legat cu un sos alb, sau numai amestecat cu smantana si galbenus de ou. Dietetica.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: