înapoi

Supa de carne cu fasole verde ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Piept de vaca gras800 g
Fasole verde tanara1/2 kg
patrunjel1 Radacina
Morcov1
Cepe3
Faina1 lingurita
Smantana110 g
Verdeata
Sare.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
In zeama de supa spumuita se adauga legumele, ceapa taiata marunt si fasolea taiata in doua, in lung. Se adauga 1/2 lingurita de sare si se fierbe acoperit 2 ore - 2 ore jumatate, la foc domol. Se toarna si faina diluata in putina apa rece. Se adauga smantana, iar verdeata taiata marunt se pune cand se serveste la masa.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: