înapoi

Supa de cartofi gatita greceste ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Cartofi1/2 kg
Cepe2
Praz2 fire
Lapte1/2 litru
Lamaie1
Smantana125 g
Sare
crutoane.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pun la fiert cu 1 litru apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt si un praf de sare. Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. Se strecoara totul iar cartofii si ceapa se zdrobesc, ca sa treaca prin strecuratoare. Supa se subtiaza cu laptele fiert si se stoarce desupra lamaia. Cand se serveste la masa, se adauga smantana si crutoanele din paine prajita. Crutoanele se fac din 4 felii de franzela, care se taie bucatele si apoi se prajesc in unt sau se rumenesc la cuptor.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: