înapoi

Supa de cartofi si morcovi ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Cartofi1/2 kg
Morcovi1/2 kg
Patrunjel1 radacina
Cepe3
Unt60 g
Smantana60 g
Sare
piper
verdeata.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se taie patratele mici cartofii, patrunjelul si morcovii curatati si spalati. Se inabusa in unt 15 minute, amestacand din cand in cand. Se adauga cepele intregi, 1 litru si jumatate de apa cu sare si se fierbe 1 jumatate - 2 ore, la foc potrivit. Smantana, piperul si verdeata tocata marunt se pun in castron si se toarna supa deasupra lor.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: