înapoi

Supa de cartofi ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
apa500 ml
cartofi100 g
morcov25 g
ceapa10 g
patrunjel radacina10 g
ulei5 ml
sare
verdeata
eventual 10 g smantana (iaurt)
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa cu uleiul si 1-2 g sare. Cand da in clocot, se adauga morcovul, curatat, spalat si ras si radacina de patrunjel, curatata si spalata. Se lasa sa fiarba pe jumatate, cand se adauga cartofii, curatati, spalati si taiati cubulete si ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Se fierbe pana cand cartofii sunt bine patrunsi, fara insa sa se sfarame. La sfarsit, se adauga verdeata, spalata si tocata. Se poate bate cu smantana sau iaurt.
Recomandări:
Calorii: 70/portie (fara smantana) 80/portie (cu smantana)
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: