înapoi

Supa de ceapa ( - porţii)

**** * (1 vot)
Ingrediente:
Ceapa1/2 kg
Unt110 g
si 1/2/ litri Zeama de carne1
Svaiter uscat si ras110 g
Paine alba5 felii
Faina1 lingurita
Sare
Piper.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Ceapa curatata si taiata felii subtiri se pune sa se inmoaie intr-o cratita impreuna cu untul. Se amesteca sa nu se prinda sau sa se arda si se lasa pana se coloreaza. Se adauga o lingurita de faina, sare si piper dupa gust si se dilueaza cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: