înapoi

Supa de ficat ( - porţii)

***** (2 voturi)
Ingrediente:
Ficat350 g
Morcovi2
Patrunjel1 radacina
Unt85 g
Verdeata1 legatura
Sare
piper
Paine taiate patratele.6 felii
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Ficatul sters cu o carpa umeda se pune la fiert cu 2 litri si jumatate de apa, impreuna cu legumele curatate, spalate si taiate in lung, sare si piper. Cand legumele au fiert, se scoate ficatul, se lasa sa se raceasca, se trece prin masina de tocat si se pune din nou sa mai dea un clocot in zeama strecurata. Se prajesc patratelele de paine in unt si se servesc cu supa presarata cu verdeata taiata marunt.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: