înapoi

Supa de peste meridionala ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Peste mic diferit1 kg
Ulei1/2 pahar
Cepe3
capatana usturoi1/2
Verdeata
coaja de lamaie
1/2 lingura sos tomat1
Cartofi1/4 kg
Faina1/2 lingura
Sare
piper boabe.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de peşte
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se inabusa ceapa cu uleiul si se adauga sarea, cartofii, verdeturile si 2 litri si jumatate de apa. Se fierbe 30 minute si apoi se pun bucatelele de peste, lamaia, boabele de piper si sosul tomat. Se mai lasa la fiert 30 minute pana ce pestele s-a inmuiat. Se leaga cu faina diluata cu putina zeama de peste si se mai fierbe inca 10 minute.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: