înapoi

Supa de rosii cu galusti ( 6 porţii)

***** (2 voturi)
Ingrediente:
Supa de oase (carne)2,5 litri
Morcovi100 g
Ceapa100 g
Ulei50 ml
Oua2 bucati
Gris100 g
Saredupa gust
Patrunjel tocat
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: xtyna
Mod de preparare:
Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, dupa care adaugati sucul de rosii. Separat pregatiti galustele: combinati galbenusurile cu grisul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Luati cite o lingurita din compozitie si puneti galustele in supa cind clocoteste. Se potriveste de sare. La sfirsit se adauga verdeata. Pofta mare!!!
Recomandări:
Sucul de rosii poate fi inlocuit cu rosii proaspete de sezon.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: