|
- Detalii:
-
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Morcovii, guliile, cartofii si fasolea se curata, se spala, se taie in bucati mai mari; mazarea se spala. Se acopera totul cu 1 litru de apa rece si se fierbe circa 2 ore, acoperit, astfel ca sa ramana 250-300 ml. Bulionul se strecoara si zarzavatul se indeparteaza. Dupa ce s-a adaugat sare, se fierbe supa inca o data, impreuna cu orezul, ales si spalat, pana cand acesta se inmoaie bine. In alt vas, se fierb rosiile si apoi se trec prin sita. Peste supa cu orezul bine fiert, se adauga rosiile si uleiul si se mai da un clocot. Inainte de servire, se adauga verdeata, tocata marunt. La fiert, se mai poate adauga o lingurita de zahar.
- Recomandări:
- Calorii: circa 80/portie
|
|
|