înapoi

Supa de rosii cu orez ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
morcovi70 g
gulii70 g
mazare10 g
fasole verde10 g
sare
rosii150 g
orez30 g
ulei10 ml
verdeata
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Morcovii, guliile, cartofii si fasolea se curata, se spala, se taie in bucati mai mari; mazarea se spala. Se acopera totul cu 1 litru de apa rece si se fierbe circa 2 ore, acoperit, astfel ca sa ramana 250-300 ml. Bulionul se strecoara si zarzavatul se indeparteaza. Dupa ce s-a adaugat sare, se fierbe supa inca o data, impreuna cu orezul, ales si spalat, pana cand acesta se inmoaie bine. In alt vas, se fierb rosiile si apoi se trec prin sita. Peste supa cu orezul bine fiert, se adauga rosiile si uleiul si se mai da un clocot. Inainte de servire, se adauga verdeata, tocata marunt. La fiert, se mai poate adauga o lingurita de zahar.
Recomandări:
Calorii: circa 80/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

O reteta tot aiurita In fond daca citesti printre randuri, pricepi ceva La un moment dat scrie de bulion...de cartofi.... dar la ingrediente... nu exista bulion... cartofi.... Ma enervat... xcand am inceput sa citesc, cu gandul sa o fac

comentariu scris de: ungureanuvioleta la 2004/07/06 09:18:17

Pagina:   1