înapoi

Supa ungureasca ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Zeama de la o limba fiarta
Resturi de carne fiarta1/4 kg
Ceapa1
Cartofi1/2 kg
usturoi1 graunte
boia de ardei1 lingurita
Sare
crutoane.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa cateva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cand cartofii sunt fierti, se serveste supa cu crutoane. Crutoanele se fac din 4 felii de franzela, care se taie patratele si se prajesc in unt sau se rumenesc la cuptor.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: