înapoi

Tarta cu dovleac ( - porţii)

***** (1 vot)
Ingrediente:
Aluat: 60 g Unt (din care 25 g pentru uns forma)
Faina2 cesti
Ulei sau grasime1 lingura
Lapte
Sare Umplutura: 1 kg Dovleac
zahar5 linguri
Vanilie
Rom1 lingura
Scortisoara
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul si se lasa sa se odihneasca o ora. Se unge o forma cu unt. Se imbraca forma cu acest aluat, ruland marginea. Se pregateste piure-ul de dovleac, fiert mai intai cu putina apa si amestecat cu zahar, rom, vanilie si scortisoara. Se intinde pe foaie si se coace 40 minute.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: