înapoi

Tort parfe ( - porţii)

*** ** (5 voturi)
Ingrediente:
Oua5
Zahar7 linguri
Unt260 g
Cacao3 linguri
Biscuiti110 g
Lapte
Visine din visinata
Rahat210 g
Detalii:
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul, pana se ingroasa ca o crema. Se freaca untul spuma si se adauga 2 linguri de cacao, bicuitii inmuiati in lapte si bine storsi, rahatul si visine fara samburi din visinata. Se adauga incet crema de oua. Se unge un pergament si se asaza intr-o forma de chec, se toarna compozitia si se da la rece. Se rastoarna compozitia si se pudreaza cu restul de cacao.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

e mai mult o budinca, dar suna bine. Am s-o incerc.

comentariu scris de: lilianaerusu la 2004/05/13 20:30:40

Pagina:   1