înapoi

Umplutura de carne ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Carne fara oase300 g
Cepe2
Grasime60 g
Slanina proaspata sau slanina afumata60 g
Franzela1 felie
Oua2
Saredupa gust
Piperdupa gust
Lapte1 ceasca
patrunjel1 legatura
Lapte1 ceasca
Sardele de Lissa2
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Carne de porc
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se inabusa in grasime ceapa tocata marunt. Se adauga carnea tocata. Se lasa pe foc amestecand 15-20 minute. Se adauga in carnea fragezita miezul de franzela inmuiat in lapte, slanina taiata marunt, sardelele bine spalate, taiate, ouale, sare, piper, verdeata. Aceeasi umplutura se poate pregati din resturi de rasol si friptura, curatite de grasime si zgarciuri la care se mai poate adauga si un paharel de vin alb parfumat. Se poate adauga 100 g unt frecat spuma sau 2-3 linguri de smantana.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: