înapoi

Varza nemteasca ( - porţii)

**** * (1 vot)
Ingrediente:
Verze crete2
Sunca450 g
Unt160 g
pesmet3 linguri
Smantana270 g
Sare.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de porc
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se oparesc foile de varza in apa cu sare, iar sunca se taie patratele. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet si pe fund se se asaza un strat de foi (8-10 foi), apoi un strat de sunca taiata si cateva linguri de smantana. Se procedeaza la fel si cu celelalte foi. Se presara pesmetul deasupra si se coace 40 minute. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

gustoasa

comentariu scris de: pernico la 2004/12/03 21:53:32

Pagina:   1