Reţetă | Evaluare |
---|---|
Carne de porc | |
Ciorba de carne de porcPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Ciorba de legume cu cremwurstiPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Vegetarian | |
Ciorba de dovlecei cu iaurtPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Supa de cartofiPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Supa de dovleceiPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Supa de rosii cu orezPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Carne de vită | |
Ciorba greceascaPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Bors de perisoarePropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Ciorba cu perisoarePropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Carne de pasăre | |
Ciorba de potroace de pasarePropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Supa de pasare cu galuste de grisPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Supa de pasare cu taiteiPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Bors de puiPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Consome de puiPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Carne de miel | |
Bors de mielPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |
Carne de peşte | |
Bors de peste - crap sau stiucaPropusă de: Administrator Porţii: - |
Poze: 0 |